Disclaimer

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Aan de inhoud van Hyggelig Mama kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Hyggelig Mama is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van website, tutorials of de tips die er op verschijnen.

Alles wat wordt gereviewd op Hyggelig Mama, is berust op de waarheid en op mijn eigen mening. Dat betekent niet dat wanneer iets bij de auteur van het artikel wel werkt het bij jou ook werkt. Hyggelig Mama is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op Hyggelig Mama staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Affiliate links

Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com. Wanneer ik naar deze webshop link en een bezoeker op zo’n link klikt, landt de bezoeker in de webshop via een speciale link met mijn code erin. Als de bezoeker dan iets in de webshop koopt, krijg ik daar een percentage van. Als bezoeker merk je hier verder niets van, de webshop en prijzen blijven altijd hetzelfde. Ik vermeld onder artikelen altijd als er affiliate links in verwerkt zitten.

Foto’s

Ik zou het enorm waarderen als je, wanneer je mijn foto’s gebruikt, even een link naar mijn website (het liefst het betreffende artikel) opneemt, zodat de bron duidelijk is.

Vragen? Mail hyggeligmama [at] yahoo [dot] com

Advertenties